Manikyr & Pedikyr

MANIKYR HOS WAX BRAZIL

Varför inte skämma bort dina händer med en vårdande manikyr hos Wax Brazil i Stockholm? I behandlingen ingår ett mjukgörande manikyrbad, klippning och filning och polering av dina naglar inklusive en uppfräshning av nagelbanden, därefter handmassage med lotion och till slut snygg lackering av dina naglar. Manikyren tar en timme.

PEDIKYR HOS WAX BRAZIL

Sköt om dina fötter och unna dig en timmes avkoppling med pedikyrbehandling på Wax Brazil i Stockholm. Lämna din fötter i händerna på vår terapeut så ger vi dig ett par skönare fötter tillbaka. Detta inkluderar fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning, filning och polering av tånaglarna, trimning och uppfräshning av nagelbanden, fotmassage med lotion och till slut lackning med nagellack för perfekt finish.

MEDICINSKA FRÅGOR

Om du har medicinska problem med dina händer och naglar, eller fotproblem såsom svamp, liktornar, fotvårtor eller andra sjukliga förändringar vill vi gärna att du konsulterar vår läkare på Wax Brazil för kostnadsfri bedömning. Vi behandlar endast friska händer och fötter.

Priser

BehandlingPris
60 min Manikyr:395;-
60 min Pedikyr: 445;-