FILLERS & RYNKBEHANDLING I STOCKHOLM TILL ETT LÅGT PRIS

Vill du förstärka dina vackra ansiktsdrag, släta ut lite rynkor eller återskapa volym som gått förlorad? Vi på Wax Brazil i Stockholm utför fillers, rynkbehandling och läppförstoring på ett tryggt och säkert sätt. Vi använder oss av en svensk produkt som består av det kroppsegna ämnet hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i vår hud och våra leder och används effektivt som fillers då det fyller ut ojämnheter i huden och ger dina läppar en härlig volym.

Vi erbjuder även rynkbehandling med det muskelavslappnande ämnet BTX. Fillers vid läppförstoring och rynkbehandling av nasolabialveck är populärast. Injektionerna utförs på ett säkert och professionellt sätt av Dr Sam Ariastam som är legitimerad läkare och certifierad för att utföra dylika behandlingar. Detta gör att du som kund hos oss på Wax Brazil i Stockholm kan känna dig trygg med att få fillers och vara säker på att behandlingen utförs på korrekt sätt.

Fillers för en jämnare hud

Fillers är en beprövad injektionsbehandling som hjälper till att förbättra hudens utseende genom att tillföra volym och släta ut rynkor. Denna populära och effektiva metod används ofta i syfte att återställa eller förbättra områden som förlorat sin naturliga volym. Har man exempelvis inte så framträdande läppar eller vill förtydliga sina ansiktsdrag, kan fillers ge en betydande förändring och framhäva den naturliga skönheten på ett märkbart sätt. Med muskelavslappnande ämnet BTX behandlas även arga rynkan, pannveck, kråksparkar, halsrynkor, armhålesvett och tandgnissling. Fillers möjliggör en mer ungdomlig utstrålning och markerad ansiktskontur, vilket i sin tur kan bidra med bättre självförtroende och ökat välbefinnande. Då tack vare hyaluronsyran får huden extra mycket fukt och spänst på ett naturligt sätt.

Fillers är en anpassningsbar behandling som även ger dig möjligheten att korrigera asymmetri i ansiktet, som att till exempel jämna ut en sned näsa eller andra ojämnheter i huden. Vi på Wax Brazil utför fillers med pålitliga och beprövade produkter som ger dig ett naturligt och långvarigt resultat. Välkommen att ta kontakt med oss om du är intresserad av att göra fillers – vi är lyhörda för dina önskemål och finns här för att svara på frågor.

Ring för tidsbeställning. Du hittar oss på Södermalm i Stockholm.
Obs! Vid kombinerad behandling, utgår alltid 10% rabatt.

Fillers och rynkbehandling i Stockholm

Prislista

Nr Behandling Pris
Filler per ml 2995;-
B*T*X:
1- zonbehandling 1495;-
3- zonbehandling (pannan, glabella, runt ögonen 2995;-
Halsrynkor 2995;-
Armhålesvett 3500;-
Tandgnissling 3500;-